Khamis, 13 Mei 2010

Kenangan kem PLKN 2006 kumpulan 1 siri 3

Aku buat blog ni sebab aku nak geng-geng lame dulu PLKN KUMPULAN 1 SIRI 3 2006.So harap-harap pembikinan Blog aku ni,aku dapat REUNION balik budak-budak PLKN dulu.Mane la tau dah kawen ke,dah beranak pinak ke....So aku nak tau jugak perkembangan korang sume.Bile blog ni dicipta ape-ape event pun korang boleh refer dekat sini tak de lah nak posting dalam surat khabar orrr BULETIN TV3..Dalam blog ni pun aku dah boleh inform pade sape-sape yang online je.Yang tak tau gune internet tu,diharapkan pegi la class komputer rm20 je.Nak ilmu free letih la.So please Biar putus kaki jangan putus member k.FRENZ FOREVER.....

1 ulasan:

miSsLola berkata...

ermmm.. ko kena tambah ruangan chat... aku blh wat kalu ni blog aku.... ko blh pegi blog aku.. n coopy ruangan chat...

Catat Ulasan

Baru Pintu Gerbang je kan

Baru Pintu Gerbang je kan

Pintu gerbang pun dah len macam

dulu pintu gerbang zaman aku,macam pintu gerbang sempadan thailand je.sekarang dah rupe LOST WORLD OF TAMBUN dah.Aku rase ni sebahagian dari tabung kutipan PIBG kot...aku rase laaa

Batu ape plak ni....

Ni batu zaman aku xde.tapi zaman budak2 sekarang dah ade.Musyikil aku.Ni angkara bob la ni.Dia buat pungutan derma dari rumah ke rumah dan hsil nye dia mampu membeli beberape ketul batu bata dan setengah KG simen kat kedai Ah fat bercham.Hasil dia aku hargai dan aku paparkan kat dalam blog aku ni..bob jangan marah k...